Hvem er Liss Tone?

Jeg brenner for Transformasjon og Frihet

 Jeg har valgt å jobbe med hele mennesket, noe som er utrolig spennende. Fordi jeg tror ting henger sammen og at vi må tenke helhet for å ha balanse i livet.

Jeg elsker livet- og ønsker for deg at  du også skal gjøre det. Men det har ikke alltid vært sånn....

I 2009 skjedde det noe som endret livet mitt.  Det var et mareritt, men samtidig noe av det beste som har skjedd meg.


Jeg hadde i en lengre periode vært sliten, følte meg ensom og deprimert, og følte at jeg hadde mistet meg selv i livet mitt. Jeg trivdes ikke i jobben,hadde en skikkelig dårlig selvfølelse,trivdes ikke  med meg selv eller der jeg var i livet. Jeg ble veldig  påvirket og styrt av omgivelsene & menneskene rundt meg- på godt & vondt. Jeg følte meg tom og så ingen mulige løsninger

 Jeg visste at jeg ønsket noe annet, men visste ikke HVA eller hvordan jeg skulle finne ut av det.

 Etter å ha gått sånn over en lengre periode- og ikke tatt på alvor signalene kroppen prøvde å gi meg- endte det meg at jeg ble utbrent og møtte veggen med et PANG! Kaboff- tomt- Hele kroppen min sa STOPP! Jeg Levde ikke i livet mitt, jeg bare eksisterte...

Dette ble et vendepunkt i livet mitt!

NÅ måtte jeg stoppe opp- jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte begynne å tenke over hva JEG ville gjøre med livet mitt, hva om var viktig for MEG- uavhengig av alt & alle andre. Jeg måtte finne ut hvem JEG var.  

Det var en lang, krunglete vei tilbake. Det var mange blandede følelser; jeg følte meg mislykket, skamfull, jeg følte at Jeg ikke var verdt noen ting, det var et stort nederlag å ikke klare å "mestre livet", det var tårer og latter over hele situasjonen. Det føltes som en berg & dalbane, med noen kraftige Looper innimellom. 

  Heldigvis hadde jeg noen gode venner som støttet meg og jeg fikk profesjonell hjelp til å sortere og jobbe meg gjennom ting. Min egen  vilje og stahet, var også god å ha på veien. 

Det tok et helt år før jeg var tilbake på jobb igjen. Så tok jeg det store valget... 

Jeg valgte å si opp den faste jobben min, selge alt jeg eide og flytte- alene- til en annen kant av landet- for å ta en ettårig utdanning- Som Friskvernkonsulent! 

En helhetlig utdanning- som har fokus på akkurat de tingene jeg hadde gått igjennom.

Endelig skulle jeg få sette ord på og få bearbeidet alt dette jeg hadde vært igjennom det siste året. Jeg kunne bruke mine egne erfaringer til noe fornuftig - til å hjelpe meg selv og andre. Det føltes riktig og meningsfult.

 Endelig  En utdannelse der hele mennesket er i fokus- og vi har fokus på  forebygging. Stress & utbrenthet, ernæring, avspenning og ro, massasje,mental trening, psykisk og fysisk helse & trening. 

Dette valget - og denne avgjørelsen- gjort for og av MEG- førte meg ut på et eventyr & en Endring- som åpnet helt nye veier og  et nytt syn på livet.  

Jeg begynte å finne ut av hvem jeg var, hva jeg ville gjøre med livet mitt - hva som var viktig og føltes meningløst for meg.

 Jeg fant ut at jeg selv ville ta styringa å sitte i førersetet i bilen og bestemme hvordan jeg ville  LEVE livet mitt. 

Jeg har siden da - jobbet med meg selv og tatt kurs & utdanninger- som henger sammen med helhetlig helse + at jeg har egne erfaringer- som gjør at jeg kan hjelpe deg.

  

 Jeg brenner for Helhetlig helse.

For at du skal ha en god hverdag- ha en kropp som fungerer -sånn at du kan gjøre  det du ønsker i livet ditt.

 Jeg har kjent på hva fravær av god helse kan være & sett hos andre hvordan det kan påvirke livsglede og livskvalitet.

 Jeg ønsker for deg at du skal ha Energi og Overskudd til det du vil, at du lever et liv med Mening, med glede- og fyller det med det som gjør deg godt.

Slå ut med armene  og  omfavn deg selv og livet. 


>